CNC Ruteri iz Češke Republike
Energometal (Češka Republika)

Energometal (Češka Republika)

Naša kompanija se bavi proizvodnjom visokokvalitetnih proizvoda za muzičku idustriju, industriju elektronike, kao I vazduhoplovnu industriju. Mi smo izabrali VOLTER mašine za našu proizvodnju zbog visokog nivoa kvaliteta obrade, robustnih ramova, intuitivnih operacija I jednostavnosti korišćenja. Zahvaljujući VOLTER mašinama, mi smo povećali mogućnosti proizvodnje. Mašine rade pouzdano I sigurni smo da smo napravili odličan izbor.


Superwide-r (Rostov na Donu, Ruska Federacija)

Superwide-r (Rostov na Donu, Ruska Federacija)

Superwide-r deluje u industriji digitalne štampe, POS materijala I dekoracije u gradu Rostov na Donu. Mi smo kupili VOLTER 4020 mašinu sa sistemom za automatsku zamenu alata, IP kamerom I tangentnim nožem za poslove sečenja I glodanja pločastog materijala I štampanih materijala. Oprema radi bez problema, a kvalitet naših proizvoda je dobar.


Xstream company (Moskva, Ruska Federacija)

Xstream company (Moskva, Ruska Federacija)

Xstream je deo tržištau proizvodnji reklama već 23 godine.
U našem poslu, vrlo često se susrećemo sa kratkim rokovima rokovima I tehnički zahtevnim rešenjima, pa je ˝pametna˝ I pouzdana oprema veoma bitna za nas. Poručili smo Volter mašinu za sečenje I graviranje krajem 2012. godine. Najzadovoljniji smo brzim sisitemom za automatsku zamenu alata I veoma jakim vretenom. Ova mašina je izuzetno korisna za operatere jer je nivo buke veoma nizak u odnosu na ostale mašine koje imamo (posedujemo  3 mašine). Ekran osetljiv na dodir I interfejs koji je okrenut ka korisniku, sa mnogo opcija, samo potvrđuje naše mišljenje. Prisustvo sistema za hlađenje ne dozvoljava brzo habanje I trošenje alata kada se koriste velike brzine rotacije I kretenja vretena (što često koristimo).


Luxstroy (Minsk, Belorusija)

Luxstroy (Minsk, Belorusija)

Naša kompanija se bavi proizvodnjom fasada vise od 13 godina.
Četo koristimo aluminijum kompozitne materijale kao osnovni material. Kupovinom VOLTER 4020 mašine nas posao je veoma pojednostavljen. Zahvaljujući mašini, smanjili smo vreme proizvodnje naših inženjera I sada u najkrećem roku ispunjavamo porudžbine naših klijenata. Mašine je automatizovana I radi bez greške.
Želeli bi da se zahvalimo Neotech-u za ovu veoma kvalitetnu opremu.


Freser Center (Jaroslav, Ruska Federacija)

Freser Center (Jaroslav, Ruska Federacija)

Korisitmo VOLTER 4020 mašinu za proizvodnju reklamnih proizvoda I fasada od kompozitnih panela.
Takođe radimo I 3D porudžbine.
Mašina je prevazišla naša očekivanja, kvalitet komponenti I sklopova je na visokom nivou. Korisnički interfejs je za sve pohvale. Imali smo iskustva sa drugim proizvođačima, mnogo poznatijih I skupljih proizvođača. Volter je dobar konkurent po prihvatljivim cenama.


Viktor VVB (Kijev, Ukrajina)

Viktor VVB (Kijev, Ukrajina)

Naša kompanija je angažovana u industriji reklamnih proizvoda.Mi obrađujemodrvo, kompozitne materijale, plastiku, aluminijum I polikarbonate.
Da bi proširili I unapredili našu proizvodnu sekciju, odlučili smo da kupimo drugu mašinu za glodanje 2014. godine. Dok smo birali najbolju mašinu bili smo fokusirani na sledeće uslove: posto prodajna usluga, kvalitet materijala izrade, jednostavnost upotrebe, jednostanost održavanja mašine I komponenti.